ELE

Σας καλωσορίζουμε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε το οποίο εδρεύει στην Πάτρα και στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στην περιοχή Κουκούλι στη δυτική πλευρά της πόλης. (περισσότερα)

Νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ).

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος προκειμένου για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο τμήμα θα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία του τμήματος την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/9/2017 και την ΠΕΜΠΤΗ 28/9/2017 και ώρες 09:00 με 13:00 προσκομίζοντας τα ακόλουθα έγγραφα:

  1. Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής που υποβλήθηκε στο https://eregister.it.minedu.gov.gr η οποία θα φέρει το γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ ή θα υπογραφεί στην γραμματεία.
  2. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
  3. Απλή φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
  4. Απλή φωτοτυπία Απολυτηρίου Λυκείου.
  5. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα.

Όσοι πρωτοετείς δεν προτίθενται να παρακολουθήσουν μαθήματα μπορούν να στείλουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι

ΤΚ 263 34

Πάτρα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  

Κατόπιν της απόδοσης Αριθμού Μητρώου (Α.Μ.) στους πρωτοετείς φοιτητές θα χορηγηθούν:

  1. βεβαιώσεις φοίτησης για κάθε νόμιμη χρήση,
  2. πιστοποιητικά για στρατολογική χρήση (για τους άρρενες),
  3. κωδικοί e-students για χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Ιδρύματος. (Ακαδημαϊκή Ταυτότητα- πάσο, Δηλώσεις Διδακτικών Συγγραμμάτων, Σίτιση, Στέγαση, Στεγαστικό επίδομα, Ενημέρωση βαθμολογιών, γενικές ανακοινώσεις του τμήματος κ.α.)

Κατά την εγγραφή σας στη γραμματεία θα γίνει αυτόματη δήλωση μαθημάτων στα μαθήματα (θεωρία – εργαστήρια) του Α΄ εξαμήνου:

Μαθηματικά Ι (θεωρία)

Φυσική (θεωρία & εργαστήριο)

Ηλεκτροτεχνία Ι  (θεωρία & εργαστήριο)

Ηλεκτρολογικό Σχέδιο (Εργαστήριο)

Τεχνολογία Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Υλικών (θεωρία)

Εισαγωγή στη χρήση Η/Υ (θεωρία & εργαστήριο)

Από τα επόμενα εξάμηνα οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται με ευθύνη των φοιτητών σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται από την Κοσμητεία της Σχολής.

Ταυτόχρονα θα γίνονται και οι εγγραφές στα τμήματα των εργαστηρίων του Α΄ εξαμήνου τα οποία είναι τα εξής και διδάσκονται στα εξής εργαστήρια  :

Φυσική – Κεντρικός διάδρομος έναντι Σχολής ΣΕΥΠ,

Ηλεκτροτεχνία Ι - 1ος Όροφος ΣΤΕ άνωθεν Γραμματείας,

Ηλεκτρολογικό Σχέδιο –  Έναντι εισόδου ΣΤΕ Ισόγειο Αίθουσες Ζ,

Εισαγωγή στη χρήση Η/Υ – Έναντι εισόδου ΣΤΕ Ισόγειο Αίθουσες Ζ

Οι πρωτοετείς φοιτητές οφείλουν να επιλέξουν ημέρες και ώρες (τμήμα) που θα παρακολουθήσουν στο κάθε ένα από τα τέσσερα εργαστήρια βάση του εβδομαδιαίου ωρολόγιου προγράμματος το οποίο θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα του τμήματος τις επόμενες μέρες.

Προσοχή: στην περίπτωση που δεν δηλώσετε εργαστηριακά τμήματα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 28/9/2017 δεν θα έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε το χειμερινό εξάμηνο.

Χρήσιμες ιστοσελίδες:

ele.teiwest.gr

η ιστοσελίδα του τμήματος όπου είναι αναρτημένες οι ανακοινώσεις σχετικές με τις εγγραφές – δηλώσεις μαθημάτων – ωρολόγιο πρόγραμμα  κ.α

e-students.teiwest.gr

 ιστοσελίδα όπου γίνονται ανά εξάμηνο οι δηλώσεις μαθημάτων, μπορείτε να ενημερώνεστε για βαθμολογίες μαθημάτων καθώς και να συμπληρώνετε τις αιτήσεις προς τις διάφορες υπηρεσίες του Ιδρύματος (π.χ. σίτιση, στέγαση, φοιτητικό επίδομα κλπ). Η χρήση είναι δυνατή με προσωπικούς κωδικούς που θα σας δοθούν από τη γραμματεία του τμήματος.

uregister.teiwest.gr

ιστοσελίδα στην οποία κατόπιν της ταυτοποίησης των στοιχείων σας ενεργοποιείτε το λογαριασμό σας και λαμβάνετε κωδικούς για τις ιδρυματικές υπηρεσίες όπως απόκτηση ακαδημαϊκής ταυτότητας, απόκτηση διδακτικών συγγραμμάτων, αίτησεις για μετεγγραφή

eclass.teipat.gr

ιστοσελίδα στην οποία θα εγγράφεστε από το δεύτερο εξάμηνο και μετά στα τμήματα των εργαστηρίων. Στο ίδιο site μπορείτε να παρακολουθείτε ανακοινώσεις των εργαστηρίων και επίσης θα βρείτε αναρτημένες σημειώσεις και βαθμολογίες. Η χρήση του γίνεται με προσωπικούς κωδικούς που δημιουργείτε μόνοι σας.

academicid.minedu.gov.gr

Με τη χρήση  των κωδικών που λαμβάνετε από το uregister.teiwest.gr, μπορείτε να κάνετε αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο).

eudoxus.gr

Η χρήση της ιστοσελίδα αυτής γίνεται με τους ίδιους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το πάσο  και μέσω αυτής μπορείτε να προμηθευτείτε τα διδακτικά συγγράμματα.

Στο ίδρυμα λειτουργεί τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας το οποίο στελεχώνεται από Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό και λειτουργεί καθημερινά 07:30 – 15:00. Πληροφορίες: Κτήριο Εστίας, κα Ιωάννα Αναστασοπούλου 2610.369129

   

 Καλώς ορίσατε και καλές σπουδές

 

Ο πρόεδρος του τμήματος

Δρ. Αν. Δροσόπουλος

 Αν. Καθηγητής

Νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

logoOpenSans1

 

Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης

adiplogo

Το τμήμα αξιολογήθηκε από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.). Σχετική έκθεση αξιολόγησης

GRNet

grnetlogo

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. (GRNet) έχει ως αντικείμενο τη διαχείριση του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας.

 

 

Δίοδος (GRNet)

diodos

Μπες στο Δίοδος και απόκτησε μόνιμη ADSL ή και ασύρματη σύνδεση“always on” από το σπίτι σου με το ελάχιστο κόστος για όλη τη διάρκεια των σπουδών σου.

Εύδοξος (GRNet)

eudo3os1

Ο Εύδοξος είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση & ολοκληρωμένη παροχή των Συγγραμμάτων των φοιτητών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της επικράτειας.

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

mobile-internet

Από τις 24/09/2012 οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές όλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για έκδοση νέας ακαδημαϊκής ταυτότητας. <περισσότερα>

~ Ωκεανός (GRNet)

okeanos

Ο  ~ Ωκεανός είναι η υπηρεσία cloud του GRNet για την ελληνική ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα. Με τον ~ Ωκεανός έχετε το δικό σας Εικονικό Μηχάνημα και Χώρο Αποθήκευσης.

Άτλας (GRNet)

atlas

Ο Άτλας είναι μία κεντρική διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία διασυνδέει τους φορείς που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης (ΠΑ) με όλα τα ακαδημαϊκά Ιδρύματα της επικράτειας.

Department of Electrical Engineering T.E., TEI of Western Greece